Kategorie

Chat

nikdo nic nepíše
:
 

Článek

HSM 1,2,3

27.07.2011 14:41 - barca94 - Filmografie - komentáře (0)

HSM1:

Přestože jsou přesvědčeni, že už se znovu neuvidí, protože každý žije v jiné části USA, vymění si telefonní čísla. Krátce poté je však Gabriellina matka vedením své firmy přeložena do Albuquerque v Novém Mexiku a Gabriela shodou okolností začne chodit do stejné střední školy, kde studuje i Troy. Samozřejmě se potkají, ale jejich setkání se stane počátkem řady nečekaných komplikací, zejména, když se poněkud nesměle zúčastní konkursu na role v chystaném školním muzikálu. Nakonec se jim - k nelibosti Sharpay Evansové a jejího bratra Ryana - podaří získat hlavní role. Sourozenci se rozhodnou udělat cokoli, aby zvrátili rozhodnutí profesorky Darbusové a role získali pro sebe. Do ruky jim hrají také obavy Troyova nejlepšího kamaráda a spoluhráče Chada, že kvůli zpívaní přestane trénovat na blížící se mistrovské utkání a snaha kapitánky družstva středoškolského vědomostního desetiboje Taylor McKessie získat do svého týmu chytrou Gabriellu. Oba jsou ochotni udělat cokoli, třeba se i spojit s Evansovými a vymyslet plán jak Troye a Gabriellu proti sobě poštvat. Navíc se Evansovým podaří přesvědčit profesorku Darbusovou, aby přeložila druhé kolo konkursu do stejného doby, kdy se bude konat mistrovský zápas i finále desetiboje. Je vůbec možné, aby se v takové situaci Troy s Gabrielle dokázali usmířit, získat role v muzikálu a ještě pomoci kamarádům zvítězit v basketbalovém utkání i středoškolském vědomostním desetiboji?

HSM2:

Láska Gabrielly a Troye trvá i o prázdninách, kdy si s partou spolužáků přivydělávají v místním klubu. Jejich společnou vášní je muzika, a tak není divu, že se přihlásí do pěvecké soutěže. Někteří ale začnou intrikařit a kamarádství na život i na smrt je rázem ohroženo.

HSM3:


,,Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník“ nám ukazuje studentské „mazáky“ Troye a Gabriellu v okamžiku, kdy se vyrovnávají s faktem, že se jejich cesty rozejdou, protože každý z nich směřuje na jinou univerzitu. S ostatními spolužáky se rozhodnou, že nastudují propracovaný muzikál, ve kterém se pokusí zobrazit všechny své dosavadní zkušenosti, své touhy a zároveň obavy ze změn, jež budoucnost přináší. Se skvělou muzikou a úžasnými tanečními čísly, která maximálně využijí potenciál velkého formátu filmového plátna, bude tento film pro mladé publikum skvělou zábavou s elektrizující energií.Třetí film navazují na mimořádně populární dílo příznivě přijaté nejen diváky, ale i kritiky. Film má na svém kontě mimo jiné dvě ceny Emmy, DGA Award (Directors Guild of America), cenu prestižního hudebního časopisu Billboard a byl nominován na Americké hudební ceny.

Trailery:

HSM 1 :

HSM 2 :

HSM 3:

Přidej komentář

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře

Zatím žádné komentáře